TAPAHTUMIA TOUKOKUUSSA!

 

 

Kenttätalkoot helatorstaina 13.5.2021 klo 14.00 alkaen.
Laitetaan yhdessä kenttä kesäkuntoon ja esteet esiin talvivarastoista.  Kaikille riittää puuhaa ja jokaisesta on apua, joten tulkaapa mukaan aloittamaan kesäkausi!

 

Toiminnanesittelypäivä lauantaina 15.5.2021
klo 12.00 alkaen.

Esitellään ToiSK ry:n lajivalikoimaa ja pidetään yhdessä hauskaa! Tervetuloa mukaan ja tuokaa mukananne kaikki koiralliset tai koirailusta kiinnostuneet ystävännekin! Mikäli haluat osallistua järjestelyihin tai/ja tulla esittelemään omaa lajiasi, ota yhteyttä hallitukseen sähköpostilla.

 

Kurssit alkavat viikolla 21!
Tarjolla on taas tuttuun tapaan arkitottista Ilon kautta arkea- kurssilla, rally-tokoa, agilitya ja uutena koko kesän jatkuva toko-kurssi! Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet kursseille löytyy facebookista ja ToiSK:n kotisivuilta.

Aktiiviryhmä 

Arkielämän tilanteita ja niissä kunnon koira käytöstä harjoitteleva ryhmä jatkaa kokoontumisiaan tiistaisin klo 18.00. Paikka vaihtuu harjoiteltavien tilanteiden mukaan, joten kannattaa ottaa yhteyttä hallituksen sähköpostiin, mikäli haluat mukaan.
 

Hakuryhmä ja pk-tottis
Lajista kiinnostuneet voivat laittaa sähköpostia hallitukselle, niin kerromme missä milloinkin treenataan.
 

Palveluskoirille on varattu kenttä tottisharjoitteluun perjantai-iltaisin klo 18.00 eteenpäin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki tottiksesta kiinnostuneet!
 

Pelastuskoirille on kenttävuoro lauantaisin klo 12-14.

 

Kaikkiin ryhmiin ovat tervetulleita uudet osallistujat ja aina voi tulla tutustumaan toimintaan niin kokeneet harrastajat kuin uudetkin tulokkaat!